Пт, 29.03.2024, 00.49.13, Вітаю Вас Гість | RSS
ВОЛИНСЬКЕ
МОЛОДІЖНЕ
ГРОМАДСЬКЕ
ОБ'ЄДНАННЯ
Головна | ЗУПИНИМО УКРАЇНОФОБА - ТАБАЧНИКА! - Форум | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ПОЛІТИКА » Внутрішня політика » ЗУПИНИМО УКРАЇНОФОБА - ТАБАЧНИКА!
ЗУПИНИМО УКРАЇНОФОБА - ТАБАЧНИКА!
defaultNickДата: Вт, 16.03.2010, 15.31.02 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
Дмитро́ Володи́мирович Таба́чник ( 26 листопада 1963, Київ) — український політичний та державний діяч проросійської спрямованості, історик. Народний депутат України 3-го і 6-го скликання. Віце-прем'єр-міністр України (в урядах Віктора Януковича, 2002—2003 і 2006-2007 роки). Міністр освіти і науки України (в уряді Миколи Азарова, з 2010 року). Доктор історичних наук, професор, академік Академіїї правових наук України. Автор (або співавтор) понад 400 наукових праць. Офіційно визнає «українців» «малоросами» як складову частину «російського» народу.
Веде антиукраїньску діяльність з проявами ксенофобії.
Багатьма громадськими та політичними силами його погляди розцінюються як радикально українофобські
 
defaultNickДата: Вт, 16.03.2010, 15.31.24 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
Стаття „Аннигиляция «национальной идеи»

Однак історично обґрунтований комплекс неповноцінності, властивий населенню західних областей України, відчувши себе "національною інтелігенцією", тільки зайнявши будинки і квартири своїх колишніх господарів-поляків, вигнаних чи знищених Гітлером і Сталіном, слід лікувати, а не нав'язувати всій Україні, навіть якщо його розділяє президент.»

Тези у статті Дмитра Табачника «От Риббентропа до майдана. Парадоксальные последствия сталинской внешней политики»
…галичани практично не мають нічого спільного з народом Великої України ні в ментальному, ні в конфесійному, ні в лінгвістичному, ні в політичному плані. У нас різні вороги і різні союзники. Більш того, наші союзники і навіть брати – їхні вороги, а їхні «герої» (Бандера, Шухевич) для нас – вбивці, зрадники і пособники гітлерівських палачів
«…якщо гіпотетично Москва […]офіційно денонсує радянсько-німецький договір про ненапад (до речі, він і так фактично втратив силу 22 червня 1941 року) і секретний протокол до нього, а також всі наступні двосторонні договори та міжнародні угоди, фіксуючі та закріплюючі територіальні зміни, що витікають з даного договору, то Росія не понесе практично ніяких територіальних втрат[…]українській державі […]доведеться відмовитися від всіх територій за Збручем (котрі повинні вернутися до Польщі), від Північної Буковини і південної Бессарабії (необхідно повернути Румунії), від Закарпаття (до 1939 року входило в склад Чехословаччини, в 1939-1945 роках належало Угорщині […]сучасна українська держава по […] перспективам виживання зрівняна з Польщею 1939 року».

Тези у статті Дмитра Табачника «Опоздавшие на 200 лет»
Захопивші владу в Україні галичани вважають нас, малоросів, великоросів і білорусів, єдиним російським народом… Думаю, що в даному випадку нам слід прийняти їх погляд на речі…

 
defaultNickДата: Вт, 16.03.2010, 15.31.39 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
* В 1991 році українці на другому референдумі голосували за самостійність, мріючи про те, як почнуть продавати «москалям» сало «по світових цінах». Досі ображаються на те, що, як з'ясувалось, світові ціни на нафту та газ постійно зростають, а сало нікому не треба — у всіх свого нема куди діти.

* Бажання дрібно напакостити сусідові, зрадити, прибрати щось, обманувши ближнього, готовність втратити око, аби сусід зовсім осліп — характерна особливість зростаючої української нації. Відсутність або забуття героїв штовхає на героїзацію покидків, брак історії, що бере своє коріння з глибини віків, породжує попит на національну «родословну», що уходить до трілобітів.

* Лише на Галичині, турботливо зачищеній в 1941-1944 роках есесівцями та їх підручними з ОУН-УПА від «неукраїнського елементу», багатовіковий толернатний симбіоз сільского та міського населення був зруйнований. На зміну польській культурній еліті Львова прийшли казкові «укри» з полонин, в наші часи навіть примудрившись записати себе в казаки. Тільки в цьому регіоні, де лише в першій половині двадцятого століття вчорашні лакеї навчились мити руки та пити «господський напій» — каву, досі не знають, що російські сусіди познайомились з цим напоєм, і з іншими благами європейської цивілізації приблизно тоді ж, коли й самі європейці — в епоху Міхаїла, Алєксєя та Пєтра Романових, набагато раніше за байдикувавших на задворках Речі Посполитої карпатських пастухів. Тільки тут, на Галичині, можуть думати, що Австро-Угорська імперія, скасувавши кріпосне право лише на чотирнадцять років раніше Російської, а тортури під час слідства — на п'ятдесят років пізніше, була розвининішою державою, аніж Санкт-Петербурзька монархія.

 
CreativeДата: Нд, 21.03.2010, 10.09.05 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Керівництво
Повідомлень: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Така людина на мою думку не може займати державні посади !!!!!

За время пребывания во власти Д.Табачник не единожды становился фигурантом громких скандалов. Среди них - история, связанная с попыткой опубликовать в газете "Урядовий кур’єр" (на пару с Министром Кабинета Министров Анатолием Толстоуховым) постановление ЦИК о победе В.Януковича в президентской гонке. Другая - с исчезновением уникальных документов из госархива во Львове. Еще одна - с сомнительной всеукраинской социальной акцией "Зір" по бесплатной раздаче инвалидам войны дешевых очков китайского производства. Впрочем, ни один из скандалов правовых последствий для Д.Табачника не принес. "Я давал пояснения и ходил в Генпрокуратуру Украины, как на работу, весь 2005 год. В декабре 2005-го наконец все это закончилось", - сказал как-то политик.

Регалии. Награжден орденами Ярослава Мудрого V степени и Богдана Хмельницкого III степени, 15 орденами и 8 медалями иностранных государств. Заслуженный деятель науки и техники Украины.

Дважды вице-премьер - автор и соавтор нескольких сотен научных трудов по истории Украины, политологии, военной и политической истории, книг общественно-политической тематики.

Семья. Женат. Супруга - Татьяна Назарова - актриса Национального театра русской драмы им.Л.Украинки.
http://file.liga.net/person/29.html

 
CreativeДата: Нд, 21.03.2010, 10.12.47 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Керівництво
Повідомлень: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Его называют "типичным представителем эпохи Кучмы". Ему приписывают обычные для того времени использование телефонного права, политических интриг, борьбу за контроль над "доступом к телу Данилыча". Интересно его личное определение "кучмизма": "...Это политически стабильный режим с элементами авторитаризма......

ГЕТЬ українофоба з України!!!!! moonw moonw moonw moonw

 
CreativeДата: Нд, 21.03.2010, 10.17.12 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Керівництво
Повідомлень: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Політична діяльність

У останні роки Дмитро Табачник на політичній арені проводить чітку та послідовну політику, оперуючи на проросійській та антизахідній позиції. Відомий своїми антиукраїнськими в національному питанні переконаннями. Інколи проявляються українофобські переконання. Деякі із суспільних діячів та книговидавців віднесли його до ворогів української культури. На Надзвичайних зборах «Україна — зона культурного лиха» 30 листопада 2007 року Дмитро Табачник був проголошений Ворогом української культури як автор бюджету-2004, який ввів ПДВ на українські книжки; та бюджету-2007, 118-та стаття якого дала привід до масового виселення із займаних приміщень закладів культури і науки Однією з найбільш резонансних дискредитованих українських заяв Табачника у час, коли він займав посаду віце-прем'єра Кабінету міністрів уряду Януковича, було публічне звинувачення на адресу Романа Шухевича, що той ніби отримав нагороду з рук Гітлера два Залізних хрести. Ряд українських громадських та культурних діячів звернулись із відкритим листом до Вищої атестаційної комісії України із вимогою позбавити Дмитра Табачника титулу доктора історичних наук за антинаукові та ксенофобські публікації у чорносотенних виданнях.

У 2008 році в резонансному телепроекті «Великі українці» на каналі Інтер представляв Ярослава Мудрого. Після підбиття підсумків був звинувачений Вахтангом Кіпіані, шеф-редактором проекту, в підтасовці голосів телеглядачів.

У вересні 2008 року висловив резонансну думку про те, "що бізнесмени Східної України готові домовлятися з президентом Віктором Ющенком, тому що гроші люблять тишу", що призвело до різкої критики з боку заступника глави Партії регіонів Бориса Колеснікова, який запропонував виключити Дмитра Табачника з лав партії, та назвав його "дешевим клоуном".

 
CreativeДата: Нд, 21.03.2010, 10.21.17 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Керівництво
Повідомлень: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
Опублікував статтю «От Риббентропа до майдана».

В статье, напечатанной в одной из украинских газет, доктор исторических наук Дмитрий Табачник уточнил свою концепцию истории Украины: «Как показала уже Великая Отечественная война, а затем и развитие постсоветской Украины, галичане практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины». С тех пор как Виктор Ющенко стал президентом, Дмитрий Табачник беспощадно критикует его идеологическую политику, нередко используя в качестве аргументов исторические аналогии.

 
Форум » ПОЛІТИКА » Внутрішня політика » ЗУПИНИМО УКРАЇНОФОБА - ТАБАЧНИКА!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


ВМГО "ЄДНАННЯ" © 2024