Чт, 25.04.2024, 14.23.57, Вітаю Вас Гість | RSS
ВОЛИНСЬКЕ
МОЛОДІЖНЕ
ГРОМАДСЬКЕ
ОБ'ЄДНАННЯ
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Форма входу

» Пошук по сайту

» Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 624

» Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 13

Шановні лучани!

Як один з організаторів концерту «Щедрий вечір з добрим джазом» звертаюсь до Вас з роз’ясненням ситуації, що сталась під час проведення нашого заходу 11 січня 2011 року в Театрі ляльок м. Луцьк.



Для того, щоб організувати такий чудовий захід наша організація, а також учасники колективів, що виступали в цей вечір працювали над ним багато часу, зокрема, у святкові дні. Ми намагалися щоб наш захід був хорошим подарунком для лучан в період різдвяних свят.  Для проведення заходу були знайдені кошти і концерт вдалося зробити безкоштовним!!! А наприклад, схожий захід у Рівному та Львові був комерційним (квитки були від 50 до 120 грн.).


Жодної копійки державних коштів ми не витратили, а лише ті фінанси, що залучили від меценатів, спонсорів, від патронату – Генерального Консульства Республіки Польща в м. Луцьку, без їх допомоги захід не відбувся б!.


Нажаль, зал театру ляльок обмежений в кількості місць, а ми як організатори були поставлені керівництвом театру перед фактом у день концерту, що при заповнені залу - 250 чол., двері будуть зачинені. Адже це небезпечно як з протипожежної точки зору так і через аварійність залу (балкон потребує ремонту та перебуває в аварійному стані).


Звісно, нам як організаторам шкода, що велика кількість людей не потрапила на наш захід. Хоч слід відзначити, що ми намагались попередити усіх, хто звертався до нашої організації за телефоном, що на концерт слід приходити завчасно.


Якби ми могли, ми б пропустили усіх бажаючих. Але з іншої сторони, зрозумійте нас, якби щось трапилось, наприклад пожежа, то була б велика маса людей у проходах, а це б у свою чергу призвело до проблеми евакуації, тому це було дуже небезпечно!


Звісно, ті, хто не потрапив до зали, можуть ганьбити організаторів, але не забувайте шановні, що ми цей захід зробили як благодійний та некомерційний - подарунок для лучан!!! А якби щось сталось, то ми як організатори відповідали б згідно Закону України – а далі суди і т.д.


Просимо усіх з розумінням поставитись до нашої ситуації, а ми обіцяємо врахувати наступного разу усі недоліки в організації та проведенні таких заходів. А Вас, у свою чергу для уникнення організаційних складнощів, просимо приходити на наші заходи заздалегідь, а не на самий початок.


До зустрічі на наступних наших заходах!!!


З повагою, Віктор Грисюк, голова Волинського молодіжного громадського обєднання «Єднання»

Переглядів: 444 | Додав: defaultNick | Дата: 12.01.2012 | Коментарі (0)

» Додати в закладки

» Логотип

» Гасло

» Завантаження файлів

» Мапа України

Переглянути збільшену мапу

» ICQ-статус

Погода в Луцьку » Україна

ВМГО "ЄДНАННЯ" © 2024