Пт, 03.05.2024, 08.31.01, Вітаю Вас Гість | RSS
ВОЛИНСЬКЕ
МОЛОДІЖНЕ
ГРОМАДСЬКЕ
ОБ'ЄДНАННЯ
Головна | | Реєстрація | Вхід
» Меню сайту

» Форма входу

» Пошук по сайту

» Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 624

» Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
3-4 вересня в Луцькому замку відбулась музична частина міжнародного джазового фестивалю "ART JAZZ COOPERATION 2011", одним з організаторів було - ВМГО "Єднання".







Але сам фестиваль ще не закінчився, бо триває виставка "Світ джазу" в Галереї мистецтв (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24), тож хто ще її не відвідав матиме таку нагоду до 9 вересня. Поспішайте!!!

Переглядів: 495 | Додав: defaultNick | Дата: 08.09.2011 | Коментарі (0)

З  ДНЕМ  НЕЗАЛЕЖНОСТІ  УКРАЇНИ  !


Переглядів: 467 | Додав: defaultNick | Дата: 24.08.2011 | Коментарі (1)




Переглядів: 471 | Додав: defaultNick | Дата: 22.08.2011 | Коментарі (0)


Переглядів: 432 | Додав: defaultNick | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (2)

МІЖНАРОДНИЙ ДЖАЗ-ФЕСТИВАЛЬ «ART JAZZ COOPERATION 2011»

 

«Art Jazz Cooperation» це один із найвідоміших джазових фестивалів в Україні. Він розпочав свою історію у 2007 році та став музичною візитівкою Волині.

 

«Art Jazz Cooperation 2011» відбудеться 3―4 вересня. Четвертий міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2011» об’єднає не лише різні жанри мистецтва в темі джазової музики, але й міста: Луцьк та Рівне на деякий час стануть центром культурного життя і водночас розпочнуть «новий сезон» фестивального руху України.

 

Виступи паралельно проходитимуть у Луцькому замку та рівненському Обласному музично-драматичному театрі. Луцький замок XIV століття гостинно розчинить свою давню браму перед учасниками та гостями фестивалю, які зможуть насолодитися не лише унікальною середньовічною атмосферою, а й послухати цьогорічного хедлайнера фестивалю ― Карла Фрірсона (*Karl Frierson, США), соліста всесвітньовідомого музичного колективу De Phazz. Славетний музикант виступатиме і в Рівному. У нас буде унікальна можливість почути Карла Фрірсона наживо разом із харківським джазовим колективом Acoustic Quartet. ДО фестивальних дійств долучаться колективи з України, Польщі та інших країн Європи.

 

«Art Jazz Cooperation» унікальний мистецький проект, поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу: музика, фотографія, живопис, хореографія тощо.

Складові фестивальної програми постійно змінюються, аби зробити її якомога цікавішою для відвідувачів нашої імпрези:

1)    виступи музикантів;

2)    джем-сешни;

3)    майстер-класи;

4)    всеукраїнський фотоконкурс «Джазові Емоції»; 

5)    фотовиставки;

6)    художня імпровізація ― малюнок «КвікПік»;

7)    хореографія.

Запрошуємо до співпраці митців ― творімо джазове мистецтво разом!

Із детальною програмою фестивалю невдовзі можна буде ознайомитися на сайті: www.artjazz.info.

 

Метою фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури, налагодження співпраці між культурними, бізнесовими організаціями, владними структурами, розвиток туристичної галузі рівненської та волинської областей.

 

Соціальна скерованість фестивалю: підтримка талановитої молоді з малозабезпечених родин, популяризації українських виконавців джазу.

 

Організатори:

Волинське молодіжне громадське об’єднання «ЄДНАННЯ», Луцький джазовий клуб (Луцьк), Джаз-клуб «ДжЕм» (Рівне), Благодійний фонд «Співдружність-Волинь».

Під патронатом: Голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука

Офіційний спонсор: Страхова компанія PZU Україна

За підтримки: ОТР-банк

За сприяння: Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, Волинської облдержадміністрації, Управління культури і туризму, Луцької міської ради, Благодійного фонду «Рідна Волинь», ТОВ «Факторія»

Переглядів: 515 | Додав: defaultNick | Дата: 12.07.2011 | Коментарі (1)

ДНЮ ЄВРОПИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

Концерт в приміщенні ВНУ ім. Лесі Українки, вул. Винниченка, 30:

Кшиштоф Щєраньскі (бас-гітара)

"Gloria Vitae": 20 років з Україною.

Беруть участь:
композитор Сергій Шишкін, Зоряна Нестерук, тріо "Лелія", "Нота Нео"

ВХІД ВІЛЬНИЙ


Переглядів: 468 | Додав: defaultNick | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (0)

Запрошуємо Вас до участі у важливій події європейського рівня.



Луцький джазовий клуб представляє:

Організатори Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь» запланували провести 21 травня 2011 р. VІ Міжнародний джазовий фестиваль «Музичні діалоги 2011» приурочений до святкування Днів Європи в Україні.

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів. Замок символізує собою єднання України з Європою, тому його було обрано для проведення фестивалю, метою якого є популяризація української та зарубіжної джазової музики, інтеграція української музики до системи культурних цінностей Європи.

Метою нашого фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури.

У Фестивалі візьмуть участь професійні колективи з України та закордону:

ВПЕРШЕ У ЛУЦЬКУ -

PIOTR BARON TRIO (Польща)

«MUZZART» (Білорусь)

А також:

SAUCE BAND (Київ)

Lutchesk band (Луцьк)

«Креатив» (Мукачево)

На фестивалі заплановані музичні сюрпризи, а в кінці фестивалю обов'язково джем-сейшен!!!

ВХІД ЛИШЕ 30 грн.
Переглядів: 442 | Додав: defaultNick | Дата: 12.05.2011 | Коментарі (1)



Вітаємо Вас із світлим і радісним святом - Великоднем.

Воскресіння Христа - це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса - це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.

Нехай господня ласка Вас зігріває і навчає щастя.

Нехай любов Господня з ясних високостей в оселю Вашу зійде світлим гостем!

ВОСКРЕС ХРИСТОС - ВОСКРЕСНЕ УКРАЇНА!

СЛАВА УКРАЇНІ!


Переглядів: 462 | Додав: defaultNick | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (2)

Молодь за Віктора Грисюка.

1 травня 2011 року на Волині відбудуться проміжні вибори до Волинської обласної ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу №13, Локачинський район.

Волинська обласна організації УРП «Собор» на своїй конференції висунула кандидатом в депутати – Віктора Грисюка, заступника голови обласної організації партії та голову Волинської обласної організації ВГО «Український молодіжний Собор» та Волинського молодіжного громадського об'єднання «Єднання».

Представники націонал-демократичних партій, патріоти своєї країни, підтримують Віктора ГРИСЮКА на проміжних виборах до Волинської обласної ради, як єдиного кандидата від об’єднаних демократичних сил.

Закликаємо кожного волинянина, мешканця Локачинського району, кожного свідомого українця прийти на вибори 1 травня 2011 року та підтримати Віктора ГРИСЮКА на дочасних виборах до Волинської обласної ради, по одномандатному мажоритарному виборчому округу №13, Локачинський район, віддати за нього свій голос!



Віктор Грисюк є беззаперечним лідером серед молоді. Користується повагою та авторитетом серед людей старшого покоління, серед державних чиновників та політиків. З ним можна працювати, на нього можна надіятись. Під його керівництвом наше громадське об’єднання, за порівняно невеликий період, досягнуло великих результатів, було проведено численну кількість заходів та програм, серед учнів шкіл та студентів вищих навчальних закладів, неодноразово були прочитані навчально-виховні лекції, було надруковано ряд збірок наших молодих талановитих поетів, проводилися патріотичні вечори з метою популяризації Української пісні та Української мови.

Ми довіряємо йому, а молодь, як правило, не вірить нікому і надіємось, що жителі Локачинського району теж довірять йому свій голос. Ми ЗА ВІКТОРА ГРИСЮКА!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 519 | Додав: defaultNick | Дата: 15.04.2011 | Коментарі (1)

Громадська організація «Рокбіт» за сприяння Віктора Грисюка, голови Волинського молодіжного громадського об’єднання «Єднання» Презентує HALF-COVER PARTY, 16 квітня 2011р., кіноконцертний зал «Промінь», м. Луцьк.


Вперше у Луцьку, 16 квітня 2011р, в кіноконцертному залі \"Промінь\", відбудеться Рок-Концерт альтернативної музики!!! У цей вечір, для всіх хто бажає зануритися в атмосферу рок музики та отримати неймовірні відчуття насолоди та драйву потужністю в 15 KW , виступатимуть такі талановиті колективи як:

- ''Pitt Madison'' (Kyiv) http://vkontakte.ru/club14968232

- "F.A.T." (Lutsk) http://vkontakte.ru/club16860582

- "CUBE" (Lutsk) http://vkontakte.ru/club17647782

- "Barely Ice" (Kyiv) http://vkontakte.ru/club19597801

- "Ninth Skill" (Kyiv) http://vkontakte.ru/club6377256

- "DoubleFlash" (Lutsk) http://vkontakte.ru/club20021238

Які гратимуть cвої власні композиції, а також кавер-версії на хіти всесвітньо відомих гуртів: Metallica, Godsmack, ACDC, Nirvana, Slipknot, Guns n’ Roses, Linkin Park, 30 second to Mars, Muse, AudioSlave, Evanescence, Guano Apes та інші.

Основним завданням Half-Cover Party (Пів-Кавер Вечірки) є демонстрація майстерності українських рок-виконавців, з метою поширення та популяризації їх творчих досягнень.

Спеціально для палких фанатів буде розігруватись фірмова акустична гітара від організації "ROCKBEAT" з підписами гуртів-учасників.
Переглядів: 483 | Додав: defaultNick | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (0)

» Додати в закладки

» Логотип

» Гасло

» Завантаження файлів

» Мапа України

Переглянути збільшену мапу

» ICQ-статус

Погода в Луцьку » Україна

ВМГО "ЄДНАННЯ" © 2024